Syndig god og passer veldig godt til store og små. Ved barnebursdag så bytt kaffen i sjokoladekremen med vann. Kaka blir bare bedre og bedre .
kakebunn
3 egg
300 g sukker
2 ts vaniljesukker
150 g flytende Bremykt
3 dl Kefir
200 g mel
30 g bakekakao
1 ts natron
1 ts bakepulver
Krem
100g Bremykt
100g meierismør
1-2 pk melis
4ts vaniljesukker
5ss kakao
6ss sterk kaffe
Fyll:
1 pk vaniljekrem
Ferske jordbær i skiver
Pynt
Kinder sjokolade av ulike slag
Oreo kjeks
Ferske jordbær
Bunn
Pisk egg og sukker til eggedosis
Tilsett vaniljesukker, flytende Bremykt, Kefir og det tørre (mel, bakekakao, bakepulver og natron) om hverandre. Rør godt så alle klumper er borte.
Fordel røren rundt i formen som er kledd med bakepapir og smurt form.
stekes midt i ovnen på 180 grader i 60 minutter. Pass på at den ikke blir overstekt.
Avkjøl kakebunen og del i tre deler
Kremen
Ha alle ingredienser i en bolle og pisk med håndmikser til en fløyelsmyk krem. Tilsett væske (vann) for å få ønsket konsistens hvis for tørr.
Ha vaniljekrem og jordbær delt i skiver i mellom lagene.
Kle kaken med krem og pynt med Kindersjokolade, Oreo og jordbær
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!