Fyll lage av bremykt smør, kakao, oboy og smelte sjokoladeplate.

Ingredienser

Bruke 24 cm kakeform.
Bunn: 6 egg, 200g sukker,100g smelte bremykt smør, 2ts bakepulver, 1ts natron, 200g mel, 50g kakao.
Smørkremfyll: 1 pakke Bremykt baker, 5ss kakao pulver, 200g sjokolade pulver, 3 plate med smeltejokolade ( kan bruke mørk eller lys). Steike ovn på 175 ca 45
min til 1 time.
dekke av sjokoladeplate, vispekrem, sukkersyke kirsebær

Fremgangsmåte

Bunn:
1. Vispe egg og sukker til det heve seg godt. Mens vi vente min alle tørr ingredienser sammen og smelte smør i en kopp. Når eggedosis er verdig vispe senke ned vispe til 1 og sette inn litt og litt melet som har blandet sammen og smelte smør til alt er tomt. La vispe går 5
sekund Før skru den av. Bland forsiktig sammen med slikepot og hel den i forma å steike den i 175 grader i 45 min.
2. Smørkrem: en romtemperatur Bremykt smør, kakao pulver, sjokolade pulver og vispe sammen. Mens smøre vispet, smelte sjokolade platene i mikro i 2 min å la den kjølned , og etter det bland sammen i sjokolade smøret og la den stå i kjøleskapet i 2 min.
3. Del bunnen i 4 og smøre den med smørkrem og til slutt smør den alt rundt kake.
4. Smelte 4 sjokoladeplate og legg den i lang panna og la den kjølned til det bli hard. Og del den ønsker størrelse. Og sette den på og rundt kake pynt med XS perempuan og sukker lakke kirsebær:-) servert.
sekund Før skru den av. Bland forsiktig sammen med slike og hel den i kakeform
på 175 grader i ca 45 min til 1 time. Sjekk med lag pinne, når pinne er rein når du
trekk ut so bunnen er ferdig. La den kjøpe ned.
2. Bland en romtemperatur Bremykt smør, kakao pulver, sjokolade pulver og vispe sammen. Mens det smelte sjokolade platene å la den kjøleskapet
ned litt. Etter alt smør blitt blandet so
hele den smelte sjokolade og vispe igjen
til alt bladet godt sammen, o etter det
gjæren sto litt i kjøleskapet i 2 min.
3. Når bunnen er kaldt, dele den i 4 og smøre den med sjokolade og sette sammen en og en og til slutt dekke alt på kake.
4. Ta 1 pose marsmellow i gangen i en

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!