Her er en kake med spennende aroma av muskat, kakao og kanel. Perfekt til når du skal ha kaffebesøk eller til en annen spesiell anledning.

Ingredienser

Bunn:
125 g meierismør
275 g sukker
2 egg
250 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts revet muskatnøtt
1 ts malt kanel
2,5 dl melk
3 ss kakaopulver
Glasur:
45 g meierismør
300 g melis
3 ss kakaopulver
5 ss kaffe
Pynt:
100 g kuler av sjokolade eller lignende

Fremgangsmåte

Rør smør og sukker hvitt og kremaktig.Bland i sammenvispede egg.
Sikt sammen mel,bakepulver og krydder.Rør det i vekselsvis med melken.
Ta av ca 1/3 av røren.Sikt kakao i resten av røren og bland godt.
Hell halvparten av den mørke røren i en smurt,rund kakeform,ca 24 cm i diameter.
Hell på den lyse røren og til slutt resten av den mørke røren.
Stek kaken ved 180 grader i ca 30 min.
Glasur:
Rør sammen smør,melis,kakao og kaffe.Smør glasuren på kaken.
Pynt med sjokoladekuler e.l.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!