Morro å lage for de voksne, morro for barna å spise!

Ingredienser

Sukkerbrød:
4 egg
175 g sukker
3 1/2 ss potetmel
1 1/3 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
Fyll:
3dl kremfløte
1/2dl sukker
1 pk ferske jordbær
3 bananer
1stk marsipan
Konditorfarge etter eget ønske

Fremgangsmåte

Sukkerbrød:
Egg og sukker piskes til luftig eggedosis. Deretter blandes det tørre i. Pleier blande det godt inn med kjøkkenmaskina.
Stekes midt i ovnen ved 160 grader i ca 45 minutter
Del sukkerbrødet i 3 like deler, dynk bunnene med litt melk eller appelsinjuice.
Pisk fløten og sukker stivt til krem.
Legg ett lag med krem på ett sukkerbrød,så ett lag med frukt. Legg neste sukkerbrød oppå. Så gjentar du med krem og frukt. Legg til slutt det siste sukkerbrødet på toppen og smør ett tynt lag med krem rundt hele kaken.
Dekorer så kaken med marsipanen!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!