En vanvittig fin kake med en gøy vri. Fylt med nonstop inni kaken til STOR glede for både store og små.

Ingredienser

Kakebunn
250 g bremykt
500 g sukker
1 liter vaniljesaus
800 g hvetemel
6 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
Smørkrem
300g bremykt
500g melis
400g vaniljekrem
2ts vaniljesukker
Overraskelse
Nonstop
Unicorn cake topper (panduro, wish, slikkepott.no)

Fremgangsmåte

Pisk romtemperert smør sammen med sukker til det blir luftig.
Tilsett vaniljesausen og pisk godt.
Sikt inn det tørre og pisk til du får en jevn røre uten klumper.
Fordel røren i to kakeformer (22cm) og stek på varmluft (180grader) på midterste rille i ca 40 minutter.
Smørkrem
Pisk sammen romtemperert bremykt og melis. Tilsett romtemperert vaniljekrem og vaniljesukker og pisk godt sammen. Sett kaldt slik at kremen får satt seg.
Montering
Når kaken er ferdig stekt og avkjølt deler du hver kake i to. Lag et hull midt i to av kakebunnene. Bruk gjerne et kjøkkenglass til dette.
Legg en bunn på et fat og dekk med et lag smørkrem. Legg en bunn med hull oppå og dekk med smørkrem. Legg neste bunn med hull i oppå og dekk med smørkrem. Fyll nonstop oppi hullet og legg siste kakebunn over. Dekk hele kaken med smørkrem.
Sett på dekorasjonene og server!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!