Verdens beste valnøtter kake fra bestemoren min 😊

Ingredienser

Ingredienser:
Bladene: 7 hele egg 7ss sukker 7 ss hakkede valnøtter 4 skjeer av ​​smuler Krem:20 g smør 5 ss hakkede valnøtter 1 ss melk 8 eggeplommer 15 g sukker 1 pakke vaniljesukker

Fremgangsmåte

Forberedelse: kake plate :legg helle egg i dyp bolle og visp inn sukker slo hardt skum. Det er bra hvis volumet er tredoblet, og så hardt at hardt for å falle av mikser. Dette er viktig fordi hvis den forblir mykt under bakervarer ark kollapser og blir våt. Deretter gradvis legge hakket nøtter 7 og 4 skjeer av brødsmuler, røring løst. Smurt og melet bakeform 24 cm i diameter eller 2-liters kjele hell og langsom brann yngel - det handler om. 25 min. Når atskilt fra åreveggen, er det bra. Avkjøl, og deretter klippe det med en skarp kniv tre del.Arkene ble tint i varmt vann med litt dryss av sukker 1 dl vann 2 ss sukker blandes.
For kremen av valnøtter, sukker, vaniljesukker, melk, eggeplommer godt visp sammen og koke opp i masse. Hvis du klarer å krympe eller for myk, ta 1-2 ss hakket valnøtter. Det gjør det kjølig. Smør alene rør til skummende, deretter bland til en jevn kald fungerte bra.
Smir kakedeig alle 3 del med krem ​​og nøtter etter smak og dekorere det med artikler, fargerike drops.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!