Verdens desidert beste brownie. Den er ekstra hard gjennom hele kaken, og gir en søt, men ikke for søt smak. Den er i tillegg super enkel å lage!
80 gram mørk sjokolade
80 gram lys sjokolade
150 gram bremykt
2,75 desiliter hvetemel
3 desiliter sukker
1/2 teskje salt
3 egg
1. Ha sjokoladen i en skål som tåler varme. Skålen går videre inn i en kjele fylt med vann. (Pass på at vannet aldri kommer oppi skålen.). Deretter setter du temperaturen på kokeplaten på medium varme så sjokoladen kan smelte.
2. Smelt smøret i en kjele.
3. Ha resten av ingrediensene oppi en bakebolle og rør rundt. Når smøret og sjokoladen er smeltet heller du det også oppi røren. Rør rundt til sukkeret er oppløst.
4. Ha røren over i en rund bakeform (20-24cm diameter).
5. stek i midten av ovnen på 175 grader i 25-30 minutter.
6. Kjøl ned og Legg kaken i kjøleskapet frem til den er helt stiv (kan ta 4-8 timer).
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!