Denne kake er bare helt fantastisk! Enkel å lage å me nydelig sjokoladesaus

Ingredienser

3 pakker Oreo Cookies
100 g smeltet smør
2 pk. Tine kremost naturell
3 dl melis
ca 3,5 dl piska krem
2 spiseskjeer sukker
1 pose sjokolademousse Toro
3 dl helmelk til moussen

Fremgangsmåte

3/4 del av oreo kjeksene knuses og legges i en bolle
Smelt smør, hell det over kakesmulene og bland det godt til det kan smøres ut i en form som er 24 cm
Mix kremosten med melis i en mixer så det blir en luftig og kremete masse.
Mix krem med sukker, og bruk ca halvparten av den stivpiskete kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostemassen.
Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av kakebitene du har satt til side. Sett i kjøleskap 30 minutter.
Lag sjokolademoussen som det står på pakningen å smør den utover. Sett så kaken til avkjøling i kjøleskap enda 1 time.
Smør krem på toppen å ha på oreokjeks og sjokolade saus

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!