Verdens beste sjokoladebryllupskake fyllt med sjokolademusse, dekket med deilig moccakrem, og trukket i søt fondant.
Kakebunn:
300 gr sukker
150 gr smør
300 gr mel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 egg
2,5 dl melk
1/2 plate kokesjokolade
2-3 pk sjokolademusse
Krem:
100 gr smør
250 gr melis
1 egg
1 kokesjokolade lys/mørk etter ønske, smeltes i litt kaffe
Kakebunn:
1.Rør smør og sukker hvitt. Tilsett ett og ett egg.
2. Sikt inn mel, bakepulver, og vaniljesukker.
3. Smelt kokesjokoladen i litt av melka. Tilsett sjokoladeblandingen og resten av melka i røra.
4. Stekes i 45-50 minutter, nederst, på 180 grader.
Fylles med sjokolademusse (ferdig eller hjemmelaget) og dekkes deretter med krem.
Krem:
Pisk alle indrediensene i ca 15 min til du har en jevn krem.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!