Bremykt Logo

Tidenes beste kanelsnurrer, med en deilig blanding av Bremykt, sukker og kanel! Bedre snurrer får du ikke!

Ingredienser

1,5l hvetemel
250g Bremykt (smeltes)
200g sukker
3-4 ss kardemomme
2 poser tørrgjær
7dl melk (37 grader ca) varmes i kjele

Fremgangsmåte

Bland alt det tørre godt. Og bland inn melk og smør (litt og litt av hver om gangen). Når det er rørt inn, så eltes dagen GODT for hånd til deigen er god og smidig. La heve i ca 45-60 min.
Kjevle deigen utover stekebrettet, godt utover. Smelt 150g bremykt og bland med sukker og kanel, smør deretter utover deigen. Rull jevnt sammen. Del opp i ca 3 cm tykke «ruller» og fordel på stekebrettet. Etterhev i ca 30-40 min.
Stek i midterste rille på 200 grader i 15-20 minutter

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!