Martine’s kanelsnurrer
Tidenes beste kanelsnurrer, med en deilig blanding av Bremykt, sukker og kanel! Bedre snurrer får du ikke!

Martine Myrvold
Min egen personlige oppskrift som jeg pleier å servere når jeg er på jobb på gamlehjemmet. Det gleder de eldre kjempe masse når de kjenner lukten av kanelsnurrer på kjøkkenet.
Ingredienser
1,5l hvetemel
250g Bremykt (smeltes)
200g sukker
3-4 ss kardemomme
2 poser tørrgjær
7dl melk (37 grader ca) varmes i kjele
Fremgangsmåte
Bland alt det tørre godt. Og bland inn melk og smør (litt og litt av hver om gangen). Når det er rørt inn, så eltes dagen GODT for hånd til deigen er god og smidig. La heve i ca 45-60 min.
Kjevle deigen utover stekebrettet, godt utover. Smelt 150g bremykt og bland med sukker og kanel, smør deretter utover deigen. Rull jevnt sammen. Del opp i ca 3 cm tykke «ruller» og fordel på stekebrettet. Etterhev i ca 30-40 min.
Stek i midterste rille på 200 grader i 15-20 minutter
blir best med Bremykt