Glutenfrie kanelboller

Bollene jeg bare hver gang venninnene kommer på besøk :)

Elise

0 vurderinger
Skriv ut

Ingredienser

ca 20 stk

3 dl TINE Kesam Original
3 dl varmt vann
3 ss fiberhusk
50 g gjær/tørrgjær
6 ss smeltet TINE Ekte Smør
½ ts salt
550 g glutenfritt mel
1½ dl sukker
1 ts kardemomme
+
Fyll:
70 g mykt bremykt
70 g sukker
2 ts kanel
2 ss perlesukker eller melisglasur

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene.

Stekes på 200 grader i 8 minutter.

Kanelboller
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere