Super enkel og god snaks.

Ingredienser

Deig:
2 1/2dl vann
1ss sukker
1ss tør gjær
400g hvetemel
3ss olje
1/2 ts salt
Topping:
1-2 ss smeltet smør
100g sukker
2ts kanel
Melis glasur:
500g melis
1dl melk

Fremgangsmåte

Lag en gjær starter med sukker, gjær og vann (la stå i 10min).
Bland sammen alle de tørre ingrediensene. (ikke sukker og kanel). Bland det godt før du tilsetter gjær starteren og oljen., elt så deigen i 10 min på medium hastighet om du har kjøkkenmaskin. La deigen heve i 40min.
Når deigen ferdighevet så kjevle du den ut (ca 1cm tykkelse) og tar smør over deigen og sukker og kanel over der igjen.
Stek så cinastixene i 12-16 min på over undervarme 220c.
Når det er ferdig stekt skjærer du det i skiver og serverer, server gjerne med melis glasur, (bland melig og melk til en gjevn masse)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!