Værdns bæste kanelsnurra, deilig og luftig, næstn at mainn ikkje klar å stopp å spis de! ;)

Ingredienser

2 kg hvetemel
1/2 kg Bremykt Steke og Bake
150 gr gjær
3 kp sukker
1 l H-melk
Bremykt Steke og Bake, sukker og kanel til fyll

Fremgangsmåte

1. Bland sammen alt det tørre i en stor bolle, gjerne i en kjøkkenmaskin
2. Smelt Bremykt Steke og Bake i en kasserolle, ha melken oppi, og varm opp til den er fingervarm
3. Hell det våte over det tørre og elt dette godt sammen i kjøkkenmaskinen. Deigen skal være smidig og glatt. La deigen heve i ca en halv time.
4. Hell deigen over på bakebenken, og del opp deigen i flere mindre deiger.
5. Kjevle hver deig ut til en stor firkant, ca 1/2 cm tykk
6. Smør godt med Bremykt utover deigen, og strø kanel og sukker over
7. Rull sammen deigen til en lang pølse, og skjær opp i ca 1 cm tykke snurrer, og legg over på et stekebrett dekket med bakepapir.
8. Etterhev snurrene mens stekeovnen blir oppvarmet til 210 grader
9. Stek snurrene midt i ovnen i ca 15 min, ta de ut og nyyyyyyt
PS. Snurrene kan pyntes med melisglasur, men er minst like gode uten! ;)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!