Verdens beste, luftige kanelboller!

Ingredienser

- 1 kg mel
- 1 pose gjær for søt bakst
- 150 g sukker
- 150 g Bremykt Steke og Bake
- 6 dl melk
- Mer Bremykt Steke og Bake, sukker og kanel til fyllet

Fremgangsmåte

1. Rør sammen alt det tørre.
2. Smelt Bremykt Steke og Bake, og bland dette inn i det tørre sammen med melken.
3. Elt deigen til den slipper redskap og bolle. Tilsett mer mel om nødvendig.
4. La deigen heve til dobbel størrelse, ca 1 time.
5. Ta ut halve deigen og kjevle til et rektangel.
6. Smør på med Bremykt Steke og Bake, sukker og kanel.
7. Rull opp sammen fra kortsiden og del opp ca 2cm brede boller.
8. Legg på bakepapir og hev i ca 45 min.
9. Gjenta punkt 5-8 med resten av deigen.
Bollene stekes på 225 grader i 10-15 minutter.
Nam nam!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!