Utrolig luftig boller og godt fyll😊

Ingredienser

15 dl mjøl
100 gr smør
1 1/2 dl sukker
1 pk fersk gjær
5 dl melk
1 ts salt
FYLL
100 gr smelta smør
1 ss kanel
5 ss sukker

Fremgangsmåte

Lages som vanlig gjærdeig. Elt deigen godt i kjøkkenmaskin ca 5 min.
Heves til dobbel størrelse på et lunt sted.
Del deigen i to. Kjevle ut en rektangulær deig. Pensle fyllet på nederste del av rektangelet og brett den andre delen over. Skjær i ca 2 cm strimler og knytt strimlen til en knute. Etterheves til de blir store og fine.
Stekes 10-12 min 225 grader

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!