Enkle og knallgode kanelboller som alle elsker :)

Ingredienser

150 gr bremykt
1/2 liter melk
1 1/2 dl sukker
2 ts kardemomme
1/2 ts salt
1 pk gjær
1 1/2 liter hvetemel
Bremykt, sukker og kanel til smøring

Fremgangsmåte

Smelt smøret og bland inn melken.
Ha 1 liter mel + alt det tørre i en bolle, bland inn melkeblandingen og bland godt før du tilsetter resten av melet.
Sett deigen til heving.
Del deigen i 3.
Deigen kjevles ut som en pizzadeig og smøres med bremykt, sukker og kanel.
Rull sammen deigen som en rullekake og skjær 2 cm tykke skiver og legg på stekebrett.
Stekes i 10-15 min på 230 grader.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!