Luftige/deilige kanenel snurtet

Ingredienser

1kg hvmel
2dl farin
1pakke tørrgje
1ts vaniljesukker
4dl melk
1egg
200g bremykt
fyll
200g bremykt (mykt)
1dl farin
8ss kanel
dette blandes til fyll.
smør fyllet utover leiven.smør så eple
syltetøy på midten.rull det hele til pølse.

Fremgangsmåte

Gjerdeigen heves til det dobelte.kjevle avlanh leiv.smør smørblandingen utover
legg så en stripe med eplesyltetøy på midten .lag en pølse.skjær opp 5cm stykker. Heves ca 30min
stekes 180g .i 10-14 min
serveres med melis glasur

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!