Verdens beste søt grunndeig som er allvennlig t både kanelboller boller og skoleboller mm.

Ingredienser

1/2 pk gjær
50 g bremyk steke og bake
2 dl lunken mjølk
3 ms sulker
5 1/2 dl hvetemel
Kanel. Smør og sukker.

Fremgangsmåte

Del opp gjæren i en bolle.
Ta i den lukne mjølka og bland den saman m smøret. Rør til gjær har løyst seg ut.
Ta i sukkeret og mjølet å elt de godt hev til dobbel størrelse.
Kjevles så ut. Smør på smør. Strø m sukker og kanel. Rulles sammen og del opp. Pensl me egg. Stekes på 200 grader i 10 min ca..

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!