Oreo-ostekake

Ostekake som ikke trenger å være i ovnen! Går kjempefort å lage, og kun 3 timer i kjøleskapet

Vilde Marie

Dette er en farvoritt blandt mine venner, og er ofte den kaken folk spør om og blir fortest spist opp :-)

0 vurderinger
Skriv ut

Ingredienser

4pk oreokjeks
200g smør
900g philadelphiaost
250g melis
3dl kremfløte

Fremgangsmåte

1. Bruk en foodprosessor/blender og kvern 28 oreokjeks HELE
2. Smelt smør og bland det inn i massen med oreokjeksene.
3. Bruk en springform og hell blandingen oppi. Press bunnen hard med hjelp av bunnen av et glass.
4. Pisk melis og kremosten sammen på høy hastighet. Pisk kremfløten i en separat bolle til den er stivpisket og bland den samme med kremostblandingen.
5. Knus 24 oreokjeks (grovt) og bland det inn mes det andre. Hell deretter blandingen oppi springformen og spre den likt utover.
6. Sett kaken i kjøleskapet og la den stå ca 2-3 timer.
7. De resterende oreokjeksene kan du bruke til pynt på kaken ved servering.

Vel bekomme

Ostekake
blir best med Bremykt

Har du Norges beste bakeoppskrift?

Bli med i konkurransen Norges beste bakst 2019, og vinn flotte premier fra Jernia!

Legg inn oppskrift