Ostekake med jordbær og bringebær

Verdens beste ostekake, ikke sur og kjedelig som mange andre ostekaker er;)

C1a34d88 8804 4cc4 add9 e392f0c8e15e
Gunn Marita Sandlie

Denne ostekaken liker alle som har smakt den siden den mer en som en fromasj i fyllet. Folk som ikke egentlig liker ostekake spiser til de omtrent sprekker;)

Ingredienser

200 g digestive kjeks
110 g Bremykt

3 dl lettrømme
3 dl kremfløte
200 g melis
2 Ts vaniljesukker
I boks ananas/mandarin kremost
1 pk bringebær gelé
2,5 dl vann

Bringebær
Jordbær
1 pk bringebær gelé
2,5 dl vann

Fremgangsmåte

1. Kok opp 2,5 dl vann til gelé. Lag gele, avkjøl
2.Knus 200 g digestive kjeks, smelt 110 g Bremykt
Blandes sammen og bred ut i en rund form, settes kjølig til det er stivt
3. Bland kremfløte, lettrømme, kremost, melis, vaniljesukker og den avkjølte geleen. Hell blandingen over den avkjølte bunnen. Sett kjølig igjen noen timer til den er helt stivnet.
4. Kok opp 2,5 dl vann til gelé. Avkjøl. Ha bringebær og jordbær oppå ostekaken. Hell over den avkjølte geleen og sett kjølig igjen til geleen er stivnet:)
Kos deg:)

Ostekake
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet