Bremykt Logo

Denne ostekaken har jeg bakt og servert i mange anledninger og den faller alltid i god smak. Sist servert i min sønns bryllup pyntet med samme blomster og farger som brudebukett og bordpynt

Ingredienser

Bunn:
110 gr Bremykt smeltes
250 gr Digestive kjeks knuses
Fyll:
1 pk sitrongele
200 gr naturell Philadelphia ost
110 gr melis
1 ts vaniljesukker
3 dl lettrømme
3 dl fløte
Pyntes etter eget ønske

Fremgangsmåte

Smelt smøret og knus kjeksen( i dobbel frysepose)
Klemmes ut i kakeformen
Lag geléen med kun halv mengde vann. Avkjøl
Pisk fløten bland inn osten, rømmen, melis, vaniljesukker og geléen.
Settes kaldt
Lykke til!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!