Bremykt Logo

Nydelig ostekake med gele

Ingredienser

1 pk rød gele
1 pk gul gele m sitronsmak
3 dl kremfløte
1 beger rømme
1 pk philadelphia naturell kremost
1 ts vaniljesukker
110 g melis
175 g smeltet bremykt steke og bake
300 g knuste bixit kjeks

Fremgangsmåte

1. Lag rød gele som annvist på pakken. Hell den i en tett form
2. Lag gul gele men bruk bare 2 dl vann, avkjøl
3. Stivpisk kremfløten. Bland lettrømme med kremost, vaniljesukker og melis og vend det inn i kremfløten. Rør inn geleen og hell over den stivnede røde geleen i formen. La stå kjølig
4. Bland smeltet Brelett med finknuste kjeks. Hell over den stivnede ostemassen i forma. La stå kjølig
5. Hvelve kaken.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!