Ingefær ostkake

Ostkake med en vri

780c4e69 9233 4cb9 aac0 fe0ab4359e65
Neha Santpurkar

Ingredienser

Ostkake:

225g Kremøst
1 cup melis
1 cup pisket krem
28g Gelatin
Ingefær juice 2 tsp
Ingefær grated 2 tsp

Cookie:

1 cup mel
Bremykt smeltet 5 spiseskje
Salt

Sjokoladejord:

60g sukker
200g mørk sjokolade

Frukt compote:

Melis
Blåbær
Rød Eple 1 små biter
Rosemary

Fremgangsmåte

For kake:

1. Wisk sammen kremøst og melis til de er myk.
2. Folde inn pisket krem litt og litt med skje.
3. Legg gelatin inn 1/4 cup av vann.
4. Ta bort ekstra vann fra gelatin etter de er myk og legg inn i kremøst blanding.
5. Tilsett ingefær juice og grated ingefær, bland sammen med kremøst blanding.
6. Fyll opp silicon molds med denne blanding og legg inn i fryseren.

Cookie:

1. Varme opp ovnen til 180 ℃
2. Bland sammen mel, bremykt, salt med vann litt og litt så den blir en tøff deig.
3. Rull ut og skjær opp som rundt former og legge på bake papir.
4. Bake i ovnen ca. 10-15 min.
5. Ta dem ut og la dem kjøle ned på kjøkken benk.

Sjokoladejord:

1. Smelt mørk sjokolade i mikro
2. Smelt sukker uten vann i en panne til den er karamellisert.
3. Bland inn smeltet sjokolade sammen med karamellisert sukker til den ser ut som jord.
4. Tilsett litt salt og 1 tsp ingefær juice.

Frukt compote:

1. Legg alle frukt og melis,1 tsp ingefær juice, litt rosemary blader i en panne.
2. koke til blåbær er myk og hele blanding har denne farge.
3. La den kjøle ned.

Monter dessert:

1. Ta ut ostkake fra silicon molds og legg i midten.
2. Spre litt sjokoladejord rundt denne.
3. Legg frukt compote på toppen.
4. Tilsett cookie på siden

Nyte dessert :)

Ostekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere