Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

Ostekake:
240g havrekjeks ⁣
120g smeltet Bremykt original
800g kremost ⁣
240g sukker ⁣
400g creme fraiche ⁣
300 ml fløte ⁣
4 egg⁣
3-4 ts vaniljesukker ⁣
Saften til 1/2 sitron ⁣

Bringebærsyltetøy: ⁣
400g frosne bringebær ⁣
80g sukker ⁣
2ss vann⁣

Fremgangsmåte

Fremgangsmåte Ostekake: ⁣
1. Knus kjeksen og tilsett Bremykt. Form kakebunnen med kjeksblandingen i en kakeform og sett den i kjøleskapet.
2. Bland kremost og sukker og rør godt. Tilsett creme fraiche og rør godt igjen. Tilsett fløte og rør godt. Tilsett egg, vaniljesukker og sitron helt på slutten og rør godt.
3. Pakk kakeformen i aluminiumsfolie. Sett kakeformen i en langpanne.
4. Hell osteblandingen over kjeksbunnen og ha varmt vann oppi langpannen.
5. Sett langpannen i ovnen med kaken i. Stekes på varmluft 180°C i 30 min deretter på 150°C i 50-60 min.
6. Etter steketiden slåes ovnen av og kaken skal hvile i den varme ovnen i 60 min. Må hvile i kjøleskapet i minst 6 timer. ⁣

Fremgangsmåte syltetøy: ⁣
1. Bland frossen bringebær, sukker og vann.
2. Pakk bollen i plastfolie og sett i mikroen på 4 min.
3. Rør godt, og gjenta en gang til. Røres med en stavmikser.⁣

Loading content...