Yoghurtkake med kjeksbunn, ferske bringebær i og på toppen av kaken.

Ingredienser

ca 300 gram digistive kjeks
75 gram smelta smør
3 dl kremfløte
3 dl gresk yoghurt med vanilje
1 pk bringebærgele
2,5 dl kokende vann
ferske bringebær

Fremgangsmåte

1. knus kjeksen og bland sammen med smelta smør.
2. trykk ut kjeksen i en kakeform på ca 20-25 cm. sett kaldt.
3. Rør ut geleen i kokende vann. La avkjøle.
4. pisk opp fløten i en bolle.
5. tilsett yoghurten, og rør den godt inn.
6. ha over den avkjølte geleen og rør den godt inn i blandingen.
7. hell røren over kjeksbunnen.
8. la stå kaldt i minst 6 timer.
9. pynt med friske bringebær.
ps:ønsker du bringebær inne i kaken kan du ha de direkte i røren før du heller over, eller så kan du plassere dem på kjeksen før du heller røren over.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!