Den friske ostemassen med appelsinsmak og appelsingélelokk smelter på tungen, spesielt god pga den gode smør smaken av bremykt steke og bake.

Ingredienser

Bunn:
1 pk bixit kjeks
120 g bremykt steke og bake
Ostemasse:
1 pk appelsingéle
2,5 dl vann
2 bokser tine kremost mandarin/ananas
1 beger lettrømme
1 dl melis
1/3 liter kremfløte
Lokk:
1 pk appelsingéle
5 dl vann

Fremgangsmåte

Bunn:
Smelt smøret og knus kjeksen. Bland sammen og legg i bunnen av en kakeform.
Ostemasse:
Kok opp vannet og bland i appelsingelépulver. Avkjøl, men ikke så lenge at det stivner. Rør sammen kremost, lettrømme og melis. Bland inn den flytende geléen. Stivpisk fløten og bland kremen med ostemassen. Sett kaken i kjøleskapet i minst 3 timer, helst over natten.
Lokk:
Lag gelé som anvist på pakken. Avkjøl og hell den over kaken. Sett kaken kaldt til geléen er stiv.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!