Ostkake med en vri

Ingredienser

Ostkake:
225g Kremøst
1 cup melis
1 cup pisket krem
28g Gelatin
Ingefær juice 2 tsp
Ingefær grated 2 tsp
Cookie:
1 cup mel
Bremykt smeltet 5 spiseskje
Salt
Sjokoladejord:
60g sukker
200g mørk sjokolade
Frukt compote:
Melis
Blåbær
Rød Eple 1 små biter
Rosemary

Fremgangsmåte

For kake:
1. Wisk sammen kremøst og melis til de er myk.
2. Folde inn pisket krem litt og litt med skje.
3. Legg gelatin inn 1/4 cup av vann.
4. Ta bort ekstra vann fra gelatin etter de er myk og legg inn i kremøst blanding.
5. Tilsett ingefær juice og grated ingefær, bland sammen med kremøst blanding.
6. Fyll opp silicon molds med denne blanding og legg inn i fryseren.
Cookie:
1. Varme opp ovnen til 180 ℃
2. Bland sammen mel, bremykt, salt med vann litt og litt så den blir en tøff deig.
3. Rull ut og skjær opp som rundt former og legge på bake papir.
4. Bake i ovnen ca. 10-15 min.
5. Ta dem ut og la dem kjøle ned på kjøkken benk.
Sjokoladejord:
1. Smelt mørk sjokolade i mikro
2. Smelt sukker uten vann i en panne til den er karamellisert.
3. Bland inn smeltet sjokolade sammen med karamellisert sukker til den ser ut som jord.
4. Tilsett litt salt og 1 tsp ingefær juice.
Frukt compote:
1. Legg alle frukt og melis,1 tsp ingefær juice, litt rosemary blader i en panne.
2. koke til blåbær er myk og hele blanding har denne farge.
3. La den kjøle ned.
Monter dessert:
1. Ta ut ostkake fra silicon molds og legg i midten.
2. Spre litt sjokoladejord rundt denne.
3. Legg frukt compote på toppen.
4. Tilsett cookie på siden
Nyte dessert :)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!