En ostekake som sender meg tilbake til Italia men også til gammeltantes kakebord

Ingredienser

Bunn : 100 gr bremykt, 300 gr siktet hvetemel , 150 gr sukker , 1 egg, 1 barneskje bakepulver
Ostemasse : 300 gr ricotta, 100 gr sukker, 50 gr hakkede mandler, 1 egg, 100 gr sjokoladebiter (smelt sjokolade fra freia)

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til deigen. Pakk den i plast og legg i kjøleskap i minst 30 minutter. I ventetiden blander du alt til ostemassen. Ta en 24 cm springform, legg bakepapir i bunnen og spray kantene med formfett.
Del deigen i to. Halvparten deles i
små biter som legges i bunnen av formen hell ostemassen
over.resten av deigen spres på toppen. Lag mønster om ønskelig. Stek midt i ovnen på 180 grader i 30 minutter. Ta ut av ovnen og avkjøl på rist.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!