Ostekake som ikke trenger å være i ovnen! Går kjempefort å lage, og kun 3 timer i kjøleskapet

Ingredienser

4pk oreokjeks
200g Bremykt
900g philadelphiaost
250g melis
3dl kremfløte

Fremgangsmåte

1. Bruk en foodprosessor/blender og kvern 28 oreokjeks HELE
2. Smelt smør og bland det inn i massen med oreokjeksene.
3. Bruk en springform og hell blandingen oppi. Press bunnen hard med hjelp av bunnen av et glass.
4. Pisk melis og kremosten sammen på høy hastighet. Pisk kremfløten i en separat bolle til den er stivpisket og bland den samme med kremostblandingen.
5. Knus 24 oreokjeks (grovt) og bland det inn mes det andre. Hell deretter blandingen oppi springformen og spre den likt utover.
6. Sett kaken i kjøleskapet og la den stå ca 2-3 timer.
7. De resterende oreokjeksene kan du bruke til pynt på kaken ved servering.
Vel bekomme

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!