En frisk ostekake, kjennes ut som en mousse som smelter på tunga!
Bunn
1 pk kornmo kjeks (225g)
140 g Bremykt
Fyll:
2 pk bringebærgelé
3 dl kremfløte
2 ss sukker
200 g kremost naturell (Philadelphia)
300 g bringebær
10-15 hakkede mynteblader (kan sløyfes)
Bunnen:
1. Knus kjeksen. Man kan bruke food processor eller ha kjeksen i en brødpose og kjevle over. Smelt smøret i en panne. Ha bakepapir i bunnen av en 24 cm springform. Press kjeks/smørblandingen i bunnen. Sett til kjøling.
Fyllet:
1. Lag geleen, følg anvisningen på pakken, men bruk halvparten av vannmengden. Settes til kjøling. La den bli nesten stiv før den brukes.
2. Visp kremfløten sammen med sukkeret, tilsett gelé, romtemperert kremost, bringebær og myntebladene. Bland godt sammen
3. Hell over kjeksbunnen og sett i kjøleskap.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!