200 g digestive kjeks
110 g Bremykt
3 dl lettrømme
3 dl kremfløte
200 g melis
2 Ts vaniljesukker
I boks ananas/mandarin kremost
1 pk bringebær gelé
2,5 dl vann
Bringebær
Jordbær
1 pk bringebær gelé
2,5 dl vann
1. Kok opp 2,5 dl vann til gelé. Lag gele, avkjøl
2.Knus 200 g digestive kjeks, smelt 110 g Bremykt
Blandes sammen og bred ut i en rund form, settes kjølig til det er stivt
3. Bland kremfløte, lettrømme, kremost, melis, vaniljesukker og den avkjølte geleen. Hell blandingen over den avkjølte bunnen. Sett kjølig igjen noen timer til den er helt stivnet.
4. Kok opp 2,5 dl vann til gelé. Avkjøl. Ha bringebær og jordbær oppå ostekaken. Hell over den avkjølte geleen og sett kjølig igjen til geleen er stivnet:)
Kos deg:)