Rask og utrolig god ostekake med kirsebærlokk.

Ingredienser

Bunn:
250g digestive
100g smør
Ostefyll:
3 dl kremfløte
300g philadelphia ost naturell
65g melis
1 ts vaniljesukker
Pynt:
Kirsebærsyltetøy og gjerne noen selvplukkede kirsebær fra hagen

Fremgangsmåte

1. Knus kjeksen til smuler i foodprosessor (eller i pose, og knus med en kjevle).
2. Smelt smøret og bland med kjekssmulene.
3. Trykk kjeksmassen til en bunn i en kakeform eller ildfast form - og sett til avkjøling.
4. Pisk kremfløte til krem.
5. Miks sammen philadelphiaosten med melis og vaniljesukker og bland med kremen.
6. Ha ostemassen oppå den avkjølte kjeksbunnen og sett til avkjøling.
7. Topp ostekaken med kirsebærsyltetøy og noen friske kirsebær.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!