Verdens beste ostekake med smak av sitron
1 pk sitrongele
1,5 pk kornmo
180g smør uten salt
250g Philadelphia ost
3dl lettrømme
2dl melis
1ts vaniljesukker
3dl kremfløte
1. Knus kjeksen godt
2. smelt smøret og bland det sammen med kjeksen
3. spre kjelsmassen jevn ut i en springform, sett deretter formen kaldt.
4. Lag sitrongeleen med halv vannmengde.
5. Bland sammen Philadelphia ost, lettrømme, vaniljesukker og melis til en glat røre.
6. Stivpisk kremfløten.
7. Tilsett den stivpiskede kremfløten i ostebøandingen og bland godt.
8. Ha i den avkjølede geleen og pisk godt.
9. Ostebøandingen helles over kjeksbunnen
Kaken settes kaldt i minst 2-3 timer
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!