Her er oppskriften på en herlig mektig Red Velvet ostekake! Ikke helt klassiker , men smaker himmelsk !

Ingredienser

350 g Oreokjeks
40 g malte mandler
50 gr Bremykt
250 gr Philadelphia Original
150 g ricotta
110 gr melis
1 ts Vaniljesukker
2 stk egg
100 gr mørk sjokolade
1 1/2 ss rød konditorfarge
Du trenger blant annet
kakeformer 4 stk , 10 sm i diameter

Fremgangsmåte

Knus Oreokjeksen fint, og bland dem med smeltet smør, tilsett mandler. Trykk massen jevnt utover bunnen i formene og sett inn i fryseren i 15 minutter.
Bland Philadelphia , ricotta sammen, visp med egg og melis glatt , tilsett smeltet sjokolade, vaniljesukker og konditor farge .
Hell massen over bunnen i formene .
Stek på 180 °C i 25-30 minutter.
Hvis du vil kan du drysse litt kakaopulver over kakene .
Avkjøl på benken og sett i kjøleskap minst 2 timer før servering.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!