Verdens beste ostekake med safarikjeks bunn
2 pk Safarikjeks
100 g usaltet smør
225 g Philadelphia
3,5 dl melis
3 dl kremfløte
3 ss sukker
1 ts vaniljeessens
2 ss vaniljesukker
Rød konditorfarge
Jordbær
Blåbær
Klementin
Eller annen bær/frukt.
Fremgangsmåte
Knus kjeksen, rør inn 100 g usaltetsmør. Hell det over i en kakeform og la det avkjøle i kjøleskapet.
Bland melis, philadelphia, vaniljeessens og vaniljesukker sammen til en tykk og hvit krem.
Pisk kremfløte med sukker.
Bland kremfløten og ostekremen sammen, ha i litt rød konditorfarge.
Ha ostekremen over kjeksbunnen. Legg kaken i kjøleskapet til kremen har stivnet
Skjær opp frukten og pynt kaken. Oppbevar kaken i kjøleskapet til servering.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!