Denne ostekake smelter på tungen 😀
Til bunn:
220gr Digestive kjeks
100gr smør
Til topping:
200 gr freia philadelphia
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 pk bringebærgele laget av 2,5dl vann
1 boks kremfløte
1/2 boks lettrømme
Til pynt:
Jordbær
Bringebær
Blåbær
Raspet/hakket mørk sjokolade
Knus kjeksen ( i en brødpose med kjevle fungerer kjempebra ) og bland dette med smeltet smør. Ha det i en kakeform str 26-28. Jo hardere du presser ut bunnen, desto hardere blir den.
Kok opp 2,5 dl vann, bland i gelepulveret godt. La dette kjøle ned imens du lager resten.
Pisk kremfløten.
Bland philadelphiaosten, rømmen, vaniljesukker og melis.
Bland deretter alt dette sammen med gelemassen som har kjølnet godt.
La den stivne natten over før du pynter :-)
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!