Enkel, veldig god ostekake som er gjort i en fei.

Ingredienser

Bunnen: 1 pk bixit kjeks og 150gr romtemperert smør/margarin
Ostekremen: 2 stk 3dl fløte, 2 pk Vanlig Philadelphiaost a 200 gr(400gr totalt), 250gr melis, 100 gr mørk kokesjokolade og 2ts vaniljesukker.
Pynten: Bringebær og blåbær og litt reven/hakket sjokolade.

Fremgangsmåte

Knus kjeksen og kna inn smøret. Jeg bruker en springform og hell kjeksblandingen direkte i denne. Press den forsiktig sammen, men ikke for hardt. Inn i kjøleskapet med bunnen. Hell fløte (den må være kald-rett fra kjøleskapet), ost, melis og vaniljesukker i en bolle og miks til det blir så hardt du får det. Vend deretter in hakket sjokolade (spar litt til topping). Hell det over kjeksbunnen og fordel det godt utover. Legg på bær og dryss med sjokolade over. Dette er bare så lettvint og godt! Jeg har også brukt denne oppskriften til dessert og laget de i porsjonsformer!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!