Frisk og syrlig ostekake
1 pk digestivekjeks
100g Bremykt (smeltet)
Revet skall av 1 sitron
1ss sitronsaft
1 pk Philadelphia ost naturell
1 boks rømme
1 boks kremfløte
Saften av 2 sitroner pluss revet skall av 1 sitron
1 pk sitongelé
Til pynt:
1pk sitrongelé og frisk frukt
Bunn:
Smuldre kjeksen til smuler
Bland i 1ss sitonsaft, revet skall av 1 sitron og 100g smeltet smør
Trykkes ut i en springform og settes kjølig
Fromasj:
Lag sitrongelé etter anvisning på pakken og avkjøl
Pisk krem av 1 boks fløte
Pisk Philadelfaost lufti og bland i rømme, sitronsaft og revet skall av 1 sitron og den avkjølte geléen
Vend inn kremen
Helles i formen og settes kjølig i minimum 6t
Lag 1 pk sitrongelé etter anvisning på pakken og avkjøles, helles forsiktig over kaken når den er avkjølt. La stå kjølig til geléen er stivnet og pynt med frisk frukt/bær.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!