Supergod ostekake med syrlig smak av tropisk frukt.

Ingredienser

Kake:
1 pk philadelphia naturell
3 pk kremgo ananas og mandarin ost
3 dl kefir
1 boks kremfløte
1 pk jordbærgele (2 dl vann)
1 ts vaniljesukker
130 g melis
Bunn:
1 pk digestive kjeks
200 g bremykt smør
Topp:
1 pk jordbær gele (2,5 dl vann)

Fremgangsmåte

Slik gjør du:
* ha kjeksene i en brødpose,og kjevle over dem slik at de knuses.
* Smelt bremykt og bland dette i kjeksen.
* Ha kjeks massen i en stor springform og trykk det godt ned.
* Bland kremgo,philadelphia,kefir og vaniljesukker i en mikser,til osten er glatt.
* Ha oppi fløte og pisk videre til massen tykner litt,før du tilsetter melis.
* Hell oppi avkjølt gele i en tynn stråle og bland godt.
* Tøm massen over kjeksbunnen og la kaken stå å stivne noen timer.
* Når kaken er stiv ,blander du gele til toppen og tømmer over når den er kald.
* Ønsker du pynt nede i kaka,legg gjerne det på før siste lag gele helles over.
* Velbekomme 😊

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!