Denne ostekaken er helt nydelig.
- 400 g digestive kjeks
- 200 g bremykt smør
- 1 pakke gele (smak etter ønske)
- 200 g ananas og mandarinost
- 1 boks lett rømme
- 3 dl kremfløte
- 130 g melis
- 2 ts vaniljesukker
1. Lag gele (kok i halv mengde vann). Avkjøl til den nesten er helt stivnet.
2. Smelt smøret.
3. Knus kjeksen.
4. Bland den knuste kjeksen og smøret, og ha i form.
5. Bland osten, rømmen, melis og vaniljesukkeret.
6. Pisk fløten til krem.
7. Bland gele og kremblandingen, og hell i form/porsjonsglass.
8. Avkjøl kaken (minst 2 timer i kjøleskapet eller i frysen).
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!