Enkleste og beste ostekake som kan bakes glutenfri om man vil!

Ingredienser

200g kjeks (digestive, eventuelt kjøp glutenfri)
80g bremykt steke og bake
1pakke sitrongele
3 dl vann
1 pakke kremost (mandarin og ananas )
3 dl kremfløte

Fremgangsmåte

1:
Knus kjeksen. Ha smeltet bremykt oppi og bland. Ha blandingen oppi en smurt paiform og trykk den utover. Sett formen i kjøleskapet.
2:
1pakke sitrongele blandes med
3 dl vann som er kokt opp.
3:
Avkjøl geleblandingen så den er kald. Bland oppi 1 pakke kremost (jeg bruker mandarin og ananas ost - det blir kjempegodt) deles i biter og vispes inn. Pisk 3 dl krem og bland denne forsiktig inn i geleblandingen.
4:
Hell blandingen over i den avkjølte formen. Settes kaldt.
Enkelt, greit og kjempegodt!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!