Limepai

Forfriskende og deilig pai. Familiens nye favoritt

Received 480233885827494
June Lie

Ingredienser

KJEKSBUNN
300 gr digestivekjeks
150 gr smeltet bremyk
2 ss sukker

LIMEFYLL
4 lime
4 eggeplommer
1 boks (400gr) søt kondensmelk

DEKOR
3 dl kremfløte
1/2 ts vaniljesukker
Melis, limeskall eller små pikekyss

Fremgangsmåte

Bland finknust kjeks og sukker med smeltet bremyk og rør godt sammen. Fordel deigen jevt i en paiform, litt oppover kanten. Steke midt i ovnen på 175 grader i 10-12 min. Avkjøl.

Riv skallet av 2 økologiske lime. Press ut saften av 4 lime, ca. 1 ½ dl limesaft.
Pisk eggeplommene og tilsett kondensert melk, bland inn limesaften. La blandingen hvile før den helles over i paiskallet. Stek midt i ovnen på 175 grader i 15-20 min. Avkjøl i kjøleskapet i min. 2 timer før servering.

Server med krem. Dekorer med melis, revet limeskall eller små pikekyss.

Pai
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet