Syrlig og søtt slår aldri feil!

Ingredienser

PAIDEIG;
♥ 6dl hvetemel
♥ 1dl sukker
♥ 190 g smør i terninger (bremykt steke og bake)
♥ 2ts bakepulver
Rabarbrafyll;
♥ 2 ss potetmel
♥ 1dl sukker
♥ 500g rabarbra

Fremgangsmåte

Start med å elte sammen paideigen. Det gjøres enklest ved å blande alle ingrediensene i en eltemaskin og elte i 5 minutter. Imens kan du renske rabarbraen og kutte den i terninger.
Sukker og potetmel blandes før du vender det inn i rabarbraterningene.
Kna deigen og kjevle den ut - legg så i paiform. Det har ikke så mye å si om den ikke blir helt glatt - smaken er den samme:-)
Hell så rabarbrafyllet i den utstekte paideigen -
Om du får noe deig igjen kan du lage strimler for å lage ''lokk'' slik vi gjorde - nå var deigen vår veldig smuldrete og det ble et mindre bloggvennlig resultat - men det påvirket ikke smaken det grann!
Stekes i 35-45 minutter avhengig av hvor sterk ovnen din er. Nederste rist på 200 grader.
Kjøl ned og server med enten vaniljesaus eller is -eller spis den som den er. Personlig synes jeg den er best etter en natt i kjøleskapet, men det ser man selv :-)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!