Denne paien er en norsk, saftig og sunn tolkning av Quiche Lorraine som er lett å lage!

Ingredienser

Bunn:
3 dL sammalt hvete fin
0,5 dL havregryn
1 ts oregano
125 g Bremykt Steke og Bake
1-3 ss vann
Fyll:
1 tomat i skiver
3 grillpølser i biter
2 poteter i biter (valgfritt)
250 g ost revet eller i biter
Eggeblanding:
4 egg
3 dL melk
Salt og pepper

Fremgangsmåte

1. Bland det tørre, tilsett romtemperert smør og vann og bland så lite som mulig. Klem dette ut i en smurt paiform, prikk med gaffel og forstek i ti min på 200 grader.
2. Fordel fyllet på paibunnen og hell over den sammenpiskede eggeblandingen, legg gjerne tomatskiver på toppen.
Stek i 25 min på 180 grader

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!