Nydelig myk sjokoladekrem i sprøtt paiskall. Superenkel og supergod!

Ingredienser

Paideig
250 g hvetemel
50 g sukker
125 g Bremykt
noen spiseskjeer vann
Fyll
250 g mørk kokesjokolade
2 dl fløte

Fremgangsmåte

Paideig
Smuldre Bremykt i hvetemel og sukker. Bland inn nok kaldt vann til at du får formet en deig.
Klem paideigen inn i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel.
Stek paiskallet på 175 grader i ca 12-15 minutter.
Avkjøles.
Fyll
Varm forsiktig opp sjokolade og fløte til ca 70 grader.
Legg sjokoladekremen forsiktig i paiskallet.
Pynt eventuelt med friske bringebær/ blåbær og mynteblader.
Server!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!