Verdens beste pølsebrød 🌭

Det som er spesielt med denne baksten! Er at pølsebrødene blir knall gode og luftige. Men viktig! Du MÅ bruke Bremykt! Om ikke blir det ikke et perfekt resultat 🌭

Hege Beate Bjølgerud

Disse pølsebrødene er familiens favoritt 🌭 Vi bruker også samme oppskriften til rundstk😊

0 vurderinger
Skriv ut

Ingredienser

2,5 dl Melk
1 dl Vann
1 ss Sukker
1. ts Salt
25 g Fersk Gjær
500g Hvetemel
50 g Bremykt

Fremgangsmåte

• Ha alle ingrediensene i en bakebolle.
• Fersk gjær blandes i lunket vann og melk 37 grader.
• Bland melk, vann, sukker, salt og fersk gjær sammen i bollen.
• Ha i Bremykt smør, rett i bollen, uten å smelte det!( Viktig )
• Elt deigen godt sammen med hvetemel.

La pølsebrød deigen heve på et lunt sted! I ca 40 minutter😊

Del så deigen i 10 like store emner. Så lager du avlange pølsebrød.
Ha disse på en bakepapir kledd stekeplate.
La dem etterheve, med et fuktig klede over seg nye 15 min.
Pensle gjerne over med Tine Helmelk.

Stekes på 200 grader ca 10-15 min 😊🌭

Rundstykker
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet