Smør Rundstykker

Saftige og kjempe luftige smør Rundstykker som du aldri feiler på!

Inbound3802778730701958775
Inbound1442727615944272827
Ingunn jeppestøl

Dette er min selv komponerte rundstykke oppskrift som jeg ALDRI ha mislykket med.
Alle som har vært på besøk og fått disse servert spør etter oppskrift.

Ingredienser

VERDENS BESTE SMØRRUNDSTYKKER
3 dl melk og 2 dl vann, 200 gr Bremykt smør, varm opp melk og vann sammen og smelt smøret, spe med mel til deigen nesten ser ferdig ut pluss 2ss sukker 1 ts salt.
Da tar du oppi 1 rått egg til slutt og sper deretter med litt mel igjen, ikke la deigen bli for tørr, de blir sagtigere og luftigere hvist deigen ikke er for mye mel i😊pluss 1 pakke tørrgjær👌🏼

Fremgangsmåte

Begynn først med temperert væske, spe med mel og tørrgjær (tørrgjær tåler endel varme/kaldt) sukker, salt og når deigen ser nesten ferdig ut tar du i et egg og sper deretter med mel til du ser deigen løsner fra Bolllen, ikke for mye mel... De blir myyye saftigere når deigen er litt klissete👌hev i en halv time, trill ut til rundstykker og legg på brett og la de heve 3 kvarter til, pensle med vann og strø på sesam frø.
Stek på 220 g undervarme og overvarme til rundstykkene er gyldne og fine.
NYYYYT!!!!

Rundstykker
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere