Nydelige og saftige rundstykker med fetaost og krydder
1 glass feta ost i olje med urter
50 gr bremykt steke og bake
5 dl melk
1 ts salt
900 gr hvetemel
50 gr gjær
Bland smeltet smør og fetaost med olje. Ta en gaffel og mos fetaosten godt. Tilsett lunken melk 37 *C. Tilsett så mel, salt og gjær!
La det eltes i maskinen i 5 min.
La det hele så heve i ovnen på 40 grader i ca 20 min.
Del så deigen opp i 16 deler.
Rull så ut en lang pølse, legg den deretter dobbelt og tvinn deigen. Dander så denne til en bolle.
Pensle så med eggehvitte og strø over maldonsalt!
Sett til heving i ovnen på 40 grader i ca. 20 min
Stekes så på 220*C i 15 min.
Velbekomme :-)
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!