Favoritt til middag, lunsj eller kvelds for store og små.

Ingredienser

150 g Bremykt Steke og Bake
7,5 dl melk
24 g tørrgjær
5 ss sukker
1/2 ts kardemomme
20 dl hvetemel

Fremgangsmåte

Bremykt Steke og Bake smeltes. Tilsett melk. La det bli fingervarmt.
Tørrgjær, sukker og kardemomme blandes i bakebollen. Smør- og melkeblandingen tilsettes.
Hvetemel has i. Elt godt.
Heve 30 min mens du blander fyll av revet ost, 1 boks terningskåret bogskinke, 1/2 glass pizzasaus, timian og oregano.
Del deigen i 5. Kjevle runde leiver som deles i seks over midten (kakestykker). Ha på en god spiseskje med fyll. Rull inn mot midten og pass på at det ikke er hull inn til fyllet. Når det er tomt for fyll, deler du resten av leivene i 8, og lager horn uten fyll av disse.
Heves 30 min. Pensles om ønskelig. Horn uten fyll kan strøs med f.eks valmuefrø eller sesamfrø.
Stekes 10-12 minutter ved 200 grader celsius.
Nytes hjemme eller på tur, og er alltid en hyggelig overraskelse til bursdagsfrokosten eller på eksamensmatpakka!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!