For de med litt vanskelig mage,som meg selv,er det vanskelig å finne bakst som er like god som vanlig.Denne oppskriften med spelt og laktosefri yoghurt er kjempegod,saftig og godt likt av både barn og voksne.
7 dl speltmel lyst
1dl havregryn
4ts bakepulver
1ts salt
100 gram bremykt margarin
1dl solsikkefrø
4dl laktosefri yoghurt
1.Bland alt det tørre og smuldre inn margarinen.
2.Tilsett solsikkefrøene og den laktosefrie yoghurten.
3.Rør sammen.
4.Del deigen i emner som er like store,ca 50 gram hver.
5. Stekes på 250 grader i ca 20 min,midt i ovnen.
Du kan også lage hamburgerbrød,pølsebrød,scones og baguetter av samme oppskrift.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!